SEIDNER COMAN & FUDULI – S.C.A., este o firma de avocatura fondata in anul 2004 de catre Mihail Seidner, Alexandru Coman si Cristian Fuduli, membri ai Baroului Bucuresti.

Infiintata conform prevederilor Legii nr. 51/1995, privind organizarea si exercitarea in Romania a profesiei de avocat, firma isi desfasoara activitatea, in principal,  in Bucuresti, dar si, dupa caz, in restul tarii, bucurindu-se de o recunoastere deosebita datorata calitatii serviciilor prestate si atentiei de care beneficiaza fiecare dintre Clientii nostri.

Prestigiul firmei se cladeste pe experienta dobandita de asociati si colaboratori in aprofundarea diverselor ramuri ale dreptului romanesc, dar si international, cu precadere a celui european.

Desfasurandu-si activitatea in stricta conformitate cu legislatia in vigoare si adoptand principii de organizare moderne, firma ofera o gama larga de servicii profesionale, avand ca principal domeniu de activitate furnizarea de servicii de consultanta, dar si asistenta si reprezentare in litigii, indiferent de nivelul ierarhic al instantelor, precum si in fata curtilor institutionalizate de arbitraj.

 

SEIDNER COMAN & FUDULI – S.C.A. este structurata in grupuri operative constituite din avocati specializati in domeniul consultanteisi in avocati pledanti,  conform specializarii sau supra-specializarii fiecarui avocat in domenii specifice.

Sucesul firmei in solutionarea optima a problemelor legale complexe cu care se confrunta, fie de natura consultantei, fie de naturalitigiilor, se datoreaza stransei colaborari intre aceste structuri bine definite.

Dispunand de tot echipamentul tehnologic informational si de comunicatie, avand o echipa de suport legal si facilitati logistice necesare, firma este in masura sa elaboreze si sa prezinte documentatii juridice atat in limba romana cat si in limbile engleza, franceza si germana.

 

SEIDNER COMAN & FUDULI – S.C.A. detine o baza de date complexa, continind legislatie si jurisprudenta, precum si informatii detaliate de natura comerciala si administrativa, actualizate periodic de personal specializat.

Avand ca scop furnizarea catre clienti a unor servicii complete, firma mentine o colaborare permanenta cu experti autorizati in toate domeniile adiacente, inclusiv in vederea intocmirii de expertize tehnice judiciare si extra-judiciare, in diferite domenii, precum si cu traducatori autorizati.