SEIDNER COMAN & FUDULI – S.C.A. furnizeaza servicii de consultanta si asistenta de specialitate ori reprezentare cu privire la toate aspectele activitatii oricaror categorii de profesionisti. Incepand cu nasterea si organizarea interna a oricarui tip de companie comerciala (reglementat de legislatia interna si internationala), continuand cu functionarea curenta a acesteia, in raport cu sine ori cu autoritatile administrative din orice domeniu si pana la administrarea ei speciala, falimentul sau alte modalitati de incetare a existentei sale prin formele prevazute de lege (fuziuni, achizitii, divizari, alte tipuri de reorganizari), va oferim experienta si abilitatile noastre profesionale.

 

SEIDNER COMAN & FUDULI – S.C.A. asigura asistenta juridica curenta a activitatii companiilor si in domenii precum:

  • dreptul muncii
  • dreptul proprietatii intelectuale si industriale
  • protectia mediului
  • gestionarea de proiecte cu finantare europeana
  • achizitii publicesi proiecte de dezvoltare in parteneriat public – privat
  • recuperare creante
  • comert electronic

 

Totodata, in aria noastra de competenta intra si asistenta specializata in crearea si desfasurarea activitatii organizatiilor neguvernamentale, fundatii, asociatiisi federatii, in diverse domenii de activitate, precum si derularea de proiecte cu finantare internationala a acestor organizatii.

Intre preocuparile noastre profesionale intra si aprofundarea unor domenii specifice de specializare juridica, precum domeniul comertului de tip do-it-your-self, domeniul industriei alimentare, domeniul digital, cel al comertului si jocurilor online, al industriei spectacolelor si entertainment-ului, precum si al domeniului medical, in ansamblu. Specializarea in cadrul acestui din urma domeniu se bucura de o atentie deosebita.

Atat in cauzele in care reprezentam interesele persoanelor fizice, cat si in cele in care reprezentam companii ori institutii de specialitate din aceste domenii incercam sa plasam repere noi, teoretice si practice, in cadrul acestei discipline aflate in plin proces de dezvoltare.

 

 SEIDNER COMAN & FUDULI – S.C.A. se distinge, de asemenea, in negocieri directe purtate in numele clientilor, precum si in asistarea clientilor in negocierea si incheierea oricaror tipuri de contracte, indiferent de natura lor.

In egala masura, asiguram pentru clientii nostri servicii de reprezentare in litigii civile, comerciale, de dreptul muncii, de contencios administrativ si fiscal, precum si in litigii penale, exclusiv in sfera infractiunilor economice si de serviciu.

Activitatea de reprezentare in domeniile mentionate mai sus este asigurata in fata oricaror instante judecatoresti ori arbitrale din Romania, indiferent de gradul de jurisdictie si nivelul de complexitate al cauzelor.

Beneficiind de experienta acumulata de catre unul dintre asociatii sai, pe durata activitatii desfasurate in cadrul departamentului juridic al Primariei Municipiului Bucuresti, firma ofera si servicii complexe de asistenta specializata in cadrul proiectelor de investitii si achizitii imobiliare, management, evaluare si implementare de proiecte de dezvoltare urbana, precum si in parcurgerea tuturor etapelor diferitelor proceduri administrative, indiferent de natura ori tipul acestora.